Διακοσμητικό ρόλο για τους μη "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ" επιφυλάσσει η πλειοψηφία στο Δ.Σ. του Δήμου Κορινθίων



Αυτό προκύπτει μέσα από το κείμενο παραίτησης της Σοφίας Δασκαλοπούλου, (δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Κορίνθου),από μέλος του Δ.Σ στο Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων.

Το κείμενο της παραίτησής :

Κόρινθος 24/04/2012

Προς:τον κ. Μάριο Σταματάκη, Πρόεδρο Δ.Σ του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων.

Κοιν: Κεφάλα Σταύρο αντιπρόεδρο Δ.Σ, Κολοκούρη Νικόλαο μέλος, Ζήμο Κωνσταντίνο μέλος,Κουρεμένο Γεώργιο μέλος, Μαλατέστα Γεωργία μέλος, Ντόντο Γεώργιο μέλος, Ταγαρά Παναγιώτη μέλος, Μακρή Δήμητρα μέλος, Μαρινού Μαρία μέλος, Παναγόπουλο Παναγιώτη μέλος, Κλεπετσάνη Σταυρούλα μέλος, Κουτσογκίλα Θεμιστοκλή μέλος, Μπαϊλάκη Παναγιώτα μέλος, Καρδάρα Άννα αναπ/ια Δ/ντρια, Μουτάφη Αναστασία Γραμματέα

Κύριε Πρόεδρε,

Σας υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής και παρακαλώ να προβείτε στη νόμιμη διαδικασία για την αντικατάστασή μου. Οι λόγοι που με οδηγούν σε παραίτηση είναι πολλοί και συσσωρευτικοί. Χαρακτηριστικά και μόνο επιλεκτικά αναφέρω: την απόφαση φάντασμα για την γιορτή των ΚΑΠΗ τα Χριστούγεννα, την προχειρότητα της απάντησή σας στην πρώτη επιστολή μου με την οποία ζητούσα την έκθεση του οικονομικού απολογισμού των δύο εορτών των ΚΑΠΗ Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου και την ανυπαρξία γραπτής απάντησης στη δεύτερη επιστολή μου της 19ης Μαρτίου 2012, παρόλο που έχει περάσει το διάστημα ενός μήνα που ο νόμος ορίζει για να απαντηθεί. Ακόμα η μόνιμα ηλεκτρισμένη, βιαστική και αγχωτική ατμόσφαιρα των συνεδριάσεων τις καθιστά απλά τυπικά διεκπεραιωτικές, μακριά από κάθε έννοια ουσιαστικής συνεργασίας. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και με οδήγησε στην παραίτησή μου είναι η τελευταία σας αυθαίρετη ενέργεια για την προμήθεια και εγκατάσταση των ραφιών αξίας 12.828,90 € +ΦΠΑ!!! στην ”τράπεζα υπόδησης, κλπ-κοινωνικό παντοπωλείο”,που αποδεικνύει μια νοοτροπία που επιφυλάσσει στα μέλη του Δ.Σ. ρόλο διακοσμητικό εκεί που θα πρεπε να ναι ρόλος συνεργασίας και εξασφάλισης διαύγειας.

Σοφία Δασκαλοπούλου.

Δημοτική Σύμβουλος Κίνησης Πολιτών Δήμου Κορινθίων